Kayran Ortaokulu

Vizyon: Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan Eğitim-Öğretim programını çevre faktörlerinide dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerini ve ihtiyaçlarna uygun bir eğitim hizmetine sunmak, onalrın sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yetneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2023 yılı Bursluluk Sınavını 3 Öğrencimiz kazanma başarısı göstermiştir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2016 - 2017 Eğitim öğretim yılında okulumuzda Tübitak Bilim Şenliği düzenlendi.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kayranortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kayran köyü/ Kuyucak / AYDIN

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Köyün Genel Bilgileri Kuruluş Tarihi: 1923 Kuruluş Yeri: VADİDE Yerleşim Tipi: TOPLU KÖY Hane Sayısı: 350 Geçici Nüfus Sayısı: 10 Yaz Kış Nüfusu: Aynı Başlıca Gelir Kaynakları: ZEYTİNCİLİK TARIM HAYVANCILIK

Adres - Kayran köyü/ Kuyucak / AYDIN

Ulaşım Nazilli Otogardan ve Kuyucak Minibüs durağından Kayran Birlik minibüsleri kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklığı 18 km İl´e olan uzaklığı 73 km.